blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Rodopi Ultra Trail 100miles: 7os o Ηλίας Καραϊωσήφ

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Rodopi Ultra Trail 100miles: 7os o Ηλίας Καραϊωσήφ

Rodopi Ultra Trail 100miles (164χλμ) // 20-21/10/2017, Ορεινή Ροδόπη

7os o Ηλίας Καραϊωσήφ - Eν Σώματι Υγιεί Running Team





    Ξεκίνησε την  Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 21 Οκτωβτρίου,  ο ορεινός αγώνας δρόμου "Rodopi Ultra Trail 100miles". Στον αγώνα συμμετείχε και ο δρομέας υπεραποστάσεων και Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας,  Ηλίας Καραϊωσήφ, εκπροσωπώντας επάξια την ομάδα δρομέων μας. Κατάφερε και τερμάτισε σε χρόνο 24:57:09, επίδοση που τον κατέταξε 7ο στην γενική κατάταξη. 

   "Ο αγώνας ήταν σκληρός και δύσκολος αλλά άρτια οργανωμένος από ανθρώπους που αγαπάνε το τρέξιμο και το βουνό και που είναι και οι ίδιοι αθλητές (Christos D. Katsanos, Ηλίας Σπυριδόπουλος). Αλλά και με εθελοντές που έδιναν και την ψυχή τους για την υποστήριξη και ασφάλεια όλων των αθλητών, κάτω από δύσκολες συνθήκες (βουνό + νύχτα + Οκτώβριος= πολύ κρύο). Ευχαριστώ τον coach και άνθρωπο Giannis Tzanetakis που με τις προπονητικές του οδηγίες κατάφερα να φτάσω στην εκκίνηση του αγώνα στόχου της φετινής χρονιάς και να τον τερματίσω σε αυτόν τον απίστευτα καλό χρόνο αλλά και την άκρως τιμητική 7η θέση. Και φυσικά τον Σιδερίδη Νικόλαο που μαζί με τον Γιάννη ήταν το βράδυ του αγώνα στους σταθμούς και βοήθησαν ώστε να φτάσω στην γραμμή του τερματισμού λίγο πιο εύκολα και γρήγορα" αναφέρει ο δρομέας στην προσωπική του σελίδα στο facebook. 

Να θυμήσουμε ότι ο Ηλίας Καραϊωσήφ έχει τερματίσει 3 φορές (2013-14-16) στον Διεθνή Ιστορικό Αγώνα Υπερ-Απόστασης "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ" 245χλμ


Πηγή: rout.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.