blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: IPC Snowboard Europa Cup 2016-17: Παρών ο Πετράκης!

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

IPC Snowboard Europa Cup 2016-17: Παρών ο Πετράκης!

IPC Snowboard Europa Cup 2017

11-16 Noεμβρίου 2017, Landgraaf, Netherlands

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ParaSnowboard o αθλητής μας Πετράκης Κωνσταντίνος

με στόχο την πρόκριση στην Χειμερινή Παραολυμπιάδα PyeongChang 2018

 

 

   Μια ακόμα ιστορική πρωτιά για το σωματείο μας, αλλά και τον χειμερινό αθλητισμό της πόλης μας πρόκειται να συμβεί σε λίγες μέρες στην πόλη Landgraaf της Ολλανδίας. Ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας Πετράκης Κωνσταντίνος, θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Parasnowboard (Banked Slalom), προκειμένου αφενός μεν να περάσει από classification (ταξινόμηση σε κλάση ανάλογα με τον τύπο της αναπηρίας), αφετέρου δε να μπορέσει να προκριθεί στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang 2018. O συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί προαπαιτούμενο

  Είναι η πρώτη φορά που αθλητής με κινητική αναπηρία από την πόλη της Βέροιας, θα συμμετέχει σε επίσημους αγώνες χειμερινού παραολυμπιακού αθλήματος στο εξωτερικό και φυσικά η πρώτη φορά που αθλητής του σωματείου μας θα αγωνιστεί σε επίσημους διεθνείς αγώνες. 
  
 Μαζί με τον Πετράκη την ελληνική αποστολή απαρτίζει και ο αθλητής από την Αθήνα Κοτρώτσιος Ευάγγελος. Οι δύο αθλητές αναμένεται να ταξινομηθούν και να αγωνιστούν σε διαφορετική κλάση


Πετράκης Κωνσταντίνος
Σημείωση: Ο αθλητής μας θα αγωνιστεί στην Ολλανδία με τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής/διατροφής και συμμετοχής στον αγώνα να βαραίνουν αποκλειστικά τον ίδιο. Όποια επιχείρηση ή/και επαγγελματίας ενδιαφέρεται να γίνει χορηγός του Κωνσταντίνου Πετράκη, ώστε να καταφέρει να γίνει ο πρώτος βεροιώτης αθλητής σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, μπορεί να απευθυνθεί:
  1. στο τηλ: 6976591081 
  2. στο email: r4rehab@yahoo.com 
  3. στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/enswmatiygiei/


Ο αθλήτης μας σε πρόσφατη συνέντευξή του στα κανάλια NovaSports

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.