blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού: "Αθλούμαι - ΧαράΖΩ το Μέλλον": Επίσκεψη στο 1ο Γενικό Λυκείο Γιαννιτσών

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού: "Αθλούμαι - ΧαράΖΩ το Μέλλον": Επίσκεψη στο 1ο Γενικό Λυκείο Γιαννιτσών

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού: "Αθλούμαι - ΧαράΖΩ το Μέλλον"

Επίσκεψη στο 1ο Γενικό Λυκείο Γιαννιτσών

 


    Στα πλαίσια του "εορτασμού" της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού (Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017), πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο 1ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών μετά απο πρόσκληση του Εκπαιδευτικού Φ.Α. του σχολείου κ. Πασχαλίδη Πασχάλη. Το Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, εκπροσώπησε ο επικεφαλής προπονητής κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, ο οποίος για τη σχολική χρονιά 2017-18 είναι και στη λίστα εκπροσώπων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για επισκέψεις στα σχολεία. 
   Έγινε παρουσίαση των κυριώτερων Παραολυμπιακών Αθλημάτων, προβολή βίντεο και φωτογραφιών από σημαντικούς αγώνες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε βιωματικές δραστηριότητες σε παραολυμπιακά αθλήματα με απώλεια οπτικής ανατροφοδότησης (Goalball, Ποδόσφαιρο Τυφλών) και με απώλεια κινητικότητας (Boccia, Επιτρ. Αντισφαίριση).

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε (και να κατεβάσετε) την παρουσίαση:


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 













Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.