blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ομιλία για τη Σωστή Διατροφή από τον κ. Τόπη Αθανάσιο, με πρωτοβουλία του Εν Σώματι Υγιεί

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ομιλία για τη Σωστή Διατροφή από τον κ. Τόπη Αθανάσιο, με πρωτοβουλία του Εν Σώματι Υγιεί

Ομιλία για τη Σωστή Διατροφή στο 10ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαΐδας, με πρωτοβουλία του Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ από τον βεροιώτη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο κ. Τόπη Αθανάσιο

 

 

   Για τον σωστό τρόπο διατροφής και τα οφέλη της από την παιδική ηλικία μίλησε στους μαθητές και τις μαθήτριες του 10ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας, ο βεροιώτης Διαιτολόγος-Διατροφολόγος κ. Τόπης Αθανάσιος, ο οποίος εργάζεται στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πτολεμαΐδας, μετά από πρωτοβουλία της νέας Προέδρου του Α.Σ. Προσαρμοσμέου Αθλητισμού ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας κ. Γούσια Ευαγγελίας. 
   Η ομιλια πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017, στο χώρο του Νηπιαγωγείου με την παρουσία των Νηπιαγωγών Τσογγίδου Κυριακής (Προϊσταμένη), Στεφανίδου Μαρίας και Γούσια Ευαγγελίας που αποτελούν και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 10ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας.
   Η ομιλία περιελάμβανε προβολή βίντεο και φωτογραφιών, πρακτικά παραδείγματα με εικόνες και παιγνιώδεις δραστηριότητες. 

Φωτογραφίες από την ομιλία:  









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.