blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 26ος ο Καραϊωσήφ Ηλίας στο ΟΜΤ 100km !

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

26ος ο Καραϊωσήφ Ηλίας στο ΟΜΤ 100km !

Olympus Mythical Trail 100km

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

26ος ο Καραϊωσήφ Ηλίας αγωνιζόμενος για την ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Running Team

 

 



    O αγώνας "Olympus Mythical Trail" (OMT), είναι αγώνας ορεινού τρεξίματος υπεραντοχής (Mountain Ultra Running), που πραγματοποιείται το πρώτο Σαββατοκύριακο κάθε Ιουλίου στον Όλυμπο. Η διαδρομή του αγώνα σχεδιάστηκε κατά κύριο λόγο (περίπου 94% στο σύνολο) πάνω σε ένα συνδυασμό μονοπατιών ποικίλης βατότητας αλλά και ορεινών χωματόδρομων, σε μικρό βαθμό (6%). Η διαδρομή έχει μήκος 99,6 χιλιόμετρα  και θετική υψομετρική διαφορά (ανάβαση) 6410 μέτρα. Το χρονικό όριο του αγώνα είναι 28:00. 
Φιλοσοφία του Αγώνα: Ο
OLYMPUS MYTHICAL TRAIL, αποτελεί μια αγωνιστική δοκιμασία ορεινής υπεραντοχής, που έχει σε μεγάλο βαθμό χαρακτηριστικά υποστηριζόμενης προσπάθειας. Ο Όλυμπος και τα μονοπάτια του, αποτελούν ένα από τα κορυφαία αγωνιστικά πεδία, για αρκετούς λόγους, όπως η μορφολογία και το υψόμετρο αλλά και ο σχεδιασμός της διαδρομής, που παρουσιάζει δυσκολίες μέχρι και το τέλος της, όπως βέβαια και η εκκίνηση μέσα στη νύχτα. Η υποστήριξη των αθλητών του αγώνα είναι πυκνή, προκειμένου να αξιοποιήσουν οι αθλητές κάθε απόθεμα δύναμης στην επίτευξη της καλύτερης δυνατής επίδοσης. Ωστόσο, ο σχεδιασμός του αγώνα και της διαδρομής του, δημιουργούν σοβαρά εμπόδια στην επίτευξη του στόχου τους. 

26oς ο δρομέας μας Καραϊωσήφ Ηλίας
   Στον αγώνα συμμετείχε και ο Έφορος Αθλητισμού του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ και ενεργό μέλος της ομάδας δρομέων μας Καραϊωσήφ Ηλίας και τερμάτισε 26ος στη Γενική Κατάταξη με χρόνο 20.32'55". Ο Ηλίας, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, επιλέγει έναν ορεινό αγώνα προετοιμάζομενος για την "πρόκληση" του Διεθνούς Αγώνα Υπερ-Απόστασης Αθήνα-Σπάρτη 246χλ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 34η χρονιά στις 30/09 και ο Ηλίας θα λάβει μέρος.
 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα 
Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες   





      Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ηλίας Καραϊωσήφ προπονείται, υποστηρίζει την προπόνησή του (φυσικοθεραπείε, ισοτονικά, ηλεκτρολύτες) και  συμμετέχει στους αγώνες (έξοδα συμμετοχής και μετακίνησης) αποκλειστικά με χρηματοδότηση από τον δικό του οικογενειακό προϋπολογισμό  κάτι το οποίο κάποιες φορές είναι εμπόδιο στα σχέδια και τις δυνατότητες του. 
   Ο δρομέας μας, μέσω του σωματείου που εκπροσωπεί, αναζητεί χορηγούς που να θέλουν να χρηματοδοτήσουν μέρος των εξόδων για τη συμμετοχή του στο 34 ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο email του "Εν Σώματι Υγιεί" - r4rehab@yahoo.com για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομερειες.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.