blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Δημιουργία Τράπεζας Αίματος από την Referee Team: Θέλουμε "παίκτες" από όλες τις ομάδες!

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Δημιουργία Τράπεζας Αίματος από την Referee Team: Θέλουμε "παίκτες" από όλες τις ομάδες!

Από τον επικεφαλής της Referee Team*, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Θέλουμε "παίκτες" από όλες τις ομάδες!



Θεσσαλονίκη, 18-05-2016

    “Η Referee Team της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να προσφέρει μέσα από  ποικίλες δράσεις της στο κοινωνικό σύνολο. Από σήμερα λοιπόν, δημιουργείται ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών με την επωνυμία  ΄΄REFEREE TEAM΄΄.  Σκοπός της ίδρυσής του είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος, ώστε όποτε είναι αναγκαίο, να υπάρχει η δυνατότητα προσφοράς σε κάποιον συνάνθρωπό μας που θα έχει ανάγκη από αίμα. Η τράπεζα αίματος του συλλόγου θα είναι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΄΄ΑΧΕΠΑ΄΄  στη Θεσσαλονίκη και διαχειριστής ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μέχρι πρότινος διαιτητής SUPERLEAGUE Ζαχαριάδης Πραξιτέλης.  

Μπορεί οποιοσδήποτε να δώσει αίμα από όποιο νοσοκομείο επιθυμεί, αρκεί να δηλώσει τον κωδικό του συλλόγου (12833) ΄΄REFEREE TEAM΄΄ και το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ  στη Θεσσαλονίκη ως παραλήπτη.

Κέντρο αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ: τηλ. 2310 993-390
Καθημερινές:   08:30-13:30 και 17:30-19:30
Σάββατο:        09:00-12:30


     Ο καθένας μας μπορεί να προσφέρει! 5' λεπτά είναι αρκετά για να σώσεις μια ζωή! Θέλουμε «παίκτες» από όλες τις ομάδες! (Α+, Β+, ΑΒ+, Ο+, Α-, Β-, ΑΒ-, Ο- )!


                Με τιμή

                 Πραξιτέλης Ζαχαριάδης
      Καθηγ. Φ.Α.  - Πρ. Διαιτητής Superleague



Referee Team, είναι ενα γκρουπ διαιτητών ποδοσφαίρου από την Θεσσαλονίκη, η οποία γυμνάζεται μαζί και πέραν των αγωνιστικών υποχρεώσεων, προσφέρει συνεχώς στο κοινωνικό σύνολο. H Referee Team, συμμετέχει συνεχώς μαζί με την ομάδα δρομέων του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, στους μεγάλους λαϊκούς αγώνες δρόμου της Θεσσαλονίκης.  




Referee Τeam

H Referee Team στην ομάδα μας, στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μεγας Αλέξανδρος"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.