blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Άφωνοι Μπροστά στο Πρόβλημα - Βέροια, Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Άφωνοι Μπροστά στο Πρόβλημα - Βέροια, Κυριακή 24 Απριλίου 2016

 

Όλοι να στείλουμε το μήνυμα για την Ελεύθερη και Ανεμπόδιστη μετακίνηση στις πόλεις

   
  Τα μέλη της Ομάδας Σκέψης και Δράσης "Νέοι με Όραμα" διοργανώνουν για την πόλη της Βέροιας τη δράση του ECOCITY "ΆΦΩΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ" και σας προσκαλούν να συμμετέχετε στη σιωπηλή διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016 από τις 12 έως 12:10 το μεσημέρι μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας στην οδό Μητροπόλεως.
    Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πήγασε από τον εμποδισμό και την έλλειψη ελευθερίας μετακίνησης των πεζών που παρατηρείται στις πόλεις όλης της χώρας. Η διαμαρτυρία θα είναι αφιερωμένη στην Ελευθερία Μετακίνησης και στην ανάγκη εφαρμογής του Νόμου για την ισότητα των πολιτών στην ανεμπόδιστη κυκλοφορία σε όλες τις πόλεις μας.
     Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη για να τονίσουμε το πρόβλημα, να ευαισθητοποιήσουμε τους αρμόδιους φορείς αλλα και να καθιερωθεί μια ημέρα αφιερωμένη στην ελευθερία μετακίνησης στις πόλεις.
*Ώρα συνάντησης 11:45, κτίριο Αντιπεριφέρειας Ημαθίας (Οδός Μητροπόλεως)


Δείτε το βίντεο από την αντίστοιχη δράση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Λάρισα: 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.