blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Δρόμος Υγείας 5.000μ: Συμμετέχουμε στην γιορτή του αθλητισμού και του εθελοντισμού με μεγάλη ομάδα 46 δρομέων !!

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Δρόμος Υγείας 5.000μ: Συμμετέχουμε στην γιορτή του αθλητισμού και του εθελοντισμού με μεγάλη ομάδα 46 δρομέων !!

4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Δρόμος Υγείας 5.000μ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Μεγαλειώδης συμμετοχή 46 δρομέων για το Αθλ. Σωμ. "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας ! !







    Με μεγάλη ομάδα 46 δρομέων συμμετέχει το σωματείο μας το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 στην άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη, στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο & Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ ! Η ομάδα μας αποτελείται συνολικά από 12 και 34 δρομείς σε Ημιμαραθώνιο και 5.000μ αντίστοιχα (βλέπε λίστες συμμετοχών παρακάτω). Συμμετέχουμε και φέτος για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού μέρος των εσόδων από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, θα δωθούν σε κοινοφελές ίδρυμα που θα ανακοινωθεί σύντομα.
     Η ομάδα μας Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, αποτελείται από 33 άνδρες και 13 γυναίκες, από την Ημαθία (Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια), από την Φλώρινα, την Ορεστιάδα, διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και όπως κάθε φορά μας τιμά με την παρουσία της η ομάδα δρομέων των διαιτητών ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, γνωστή και ως "Referee Team" με επικεφαλής τον μέχρι πρότινος διαιτητή Superleague, Ζαχαριάδη Πραξιτέλη και επικεφαλής του συνόλου των δρομέων, τον Πρόεδρο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο.
     Με την ομάδα μας αγωνίζονται και μας στηρίζουν διακεκριμένοι πολίτες και επιφανείς άνθρωποι του αθλητισμού και επιστήμονες (γιατροί, δικηγόροι, αξιωματικοί των ένοπλων δυνάμεων) και σε ξεχωριστή θέση στον αγώνα των 5.000μ, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στους πρόσφατους αγώνες των Special Olympics στο Los Angeles, Τουλίκας Νικόλαος, από το Νησί Ημαθίας, καθώς επίσης και οι "μόνιμοι" δρομείς μας Αμοιρίδου, Σούγκαρη και Αποστολίδης Δ.


Οι συμμετοχές μας αναλυτικά (κλικ για μεγέθυνση):


Κλικ για μεγέθυνση







Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 5000μ στα Special Olympics, Τουλίκας Νικόλαος
Ο μέχρι πρότινος διαιτητής Superleague, Ζαχαριάδης Πραξιτέλης, επικεφαλής της Referee Team 




"Κουρείον Νίκος", Furnibath - Έπιπλα Μπάνιου και  Team Hellas Awards οι χορηγοί της ομάδας μας στον αγώνα!!



      Ευχαριστούμε πολύ τις επιχειρήσεις "Κουρείον Νίκος", Furnibath - Έπιπλα Μπάνιου και  Team Hellas Awards και τους κ.κ. Ζαχαριάδη Νικόλαο, Αντωνίου Παύλο και Χριστόπουλο Ιωάννη αντίστοιχα, που σε τόσο δύσκολες εποχές στηρίζουν τις προσπάθειες μας, προσφέροντας τον ιματισμό της ομάδας δρομέων μας για τον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο & Δρόμο Υγείας 5000μ!

Το μπλουζάκι της ομάδας μας για τον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο & τον Δρόμο 5000μ: 





ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 48 ΔΡΟΜΕΩΝ !! 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.