blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας - Running Team: Σούγκαρη και Ιασωνίδης στο "The North Face® Zagori Mountain Race 2015" !

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας - Running Team: Σούγκαρη και Ιασωνίδης στο "The North Face® Zagori Mountain Race 2015" !

Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί"  Βέροιας - Running Team

  Διπλή εκπροσώπηση στο "The North Face® Zagori Mountain Race 2015" !

Ζαγόρι, 24-26 Ιουλίου 2015

 
   Πρόκειται για τον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος της Ελλάδας και λίγες μόλις ημέρες πριν την πραγματοποίηση του, ο αγώνας έχει ήδη «αγκαλιαστεί» από τις κοινότητες ορειβατικού τρεξίματος και το φίλαθλο κοινό καθώς οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 1.000, με το ενδιαφέρον να στρέφεται τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων της χώρας μας.
 
Ο αγώνας "The North Face Zagori Mountain Running 2015" θα πραγματοποιηθεί για υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Άλλωστε, η προώθηση της τουριστικής προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό, καθώς και η ανάδειξη της περιοχής σε έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς προορισμούς της Ευρώπης, αποτελούν και ένα από τα φετινά «στοιχήματα» του αγώνα. Συγκεκριμένα, προωθείται ο αθλητικός τουρισμός, ως μία εναλλακτική μορφή τουρισμού που σκοπό έχει να τονώσει την τοπική οικονομία, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον εσωτερικό τουρισμό.

Ο αγώνας αποτελείται από 4 επιμέρους αγώνες, τον Ultra (80χλμ), τον ορεινό μαραθώνιο (42.195μ), τον ημιμαραθώνιο (21χλμ) αλλά και το κορυφαίο δεκάρι (10χλμ). 

Σούγκαρη και Ιασωνίδης οι εκπρόσωποι της ομάδας δρομέων του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας!
Στον αγώνα τον 10χλμ η ομάδα δρομέων μας θα έχει διπλή εκπροσώπηση με τη Χρυσάνθη Σούγκαρη (δέυτερη της συμμετοχή) και με τον Ιασωνίδη Βλαδίμηρο, που συμμετέχει για πρώτη φορά. 
 Στον αντίστοιχο περσινό αγώνα πέρυσι, είχαμε τετραπλή παρουσία με αξιόλογα αποτελέσματα 

Δείτε ΕΔΩ την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα
Δείτε ΕΔΩ αποτελέσματα και φωτογραφίες από την ομάδα μας στον περσινό αγώνα
 
Χρυσάνθη Σούγκαρη

Ιασωνίδης Βλαδίμηρος

Φωτό από την περσινή μας συμμετοχή! 








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.