blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 5ος Γύρος της Λίμνης - Veria Fun Run 2015

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

5ος Γύρος της Λίμνης - Veria Fun Run 2015

5ος Γύρος της Λίμνης - Veria Fun Run 2015 

Ήμασταν εκεί!! 

 



      Διεξήχθη  σήμερα το πρωί στο Φράγμα του Αλιάκμονα στην Βέροια, ο 5ος Γύρος της Λίμνης - "Veria Fun Run 2015", που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ημαθίων, και το ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας. Παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα το πρωί στη Βέροια, πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρόν με τα ποδήλατα, τα πατίνια αλλά και με τα πόδια για να πάρουν μέρος στη διοργάνωση. 
     Η εκκίνηση δόθηκε στις 11.30 από το Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη και σε κάτι λιγότερο από μισή ώρα άρχισαν να φτάνουν οι πρώτες συμμετοχές στη γραμμή τερματισμού. Με τρεις αγωνιστηκές κατηγορίες, τρέξιμο, ποδήλατα, σκεϊτ - πατίνια και μια εκτός συναγωνισμού, βαδίσματος, απολαμβάνοντας την διαδρομή, συμμετείχαν πολίτες όλων των ηλικιών, ακόμα και γονείς με καρότσια, στέλνοντας παράλληλα και ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία. Ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και αναμνηστικών δώρων στους τρεις πρώτους της κάθε κατηγορίας, ενώ σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν έπαινοι.


Το "Εν Σώματι Υγιεί" έδωσε το παρόν (φωτογραφίες):



 Ο Πρόεδρος περνάει το μήνυμα κατά της βίας

Το ίδιο και Βαγγελάκης!

Φίρμα ο Βαγγελάκης, έδωσε και συνεντευξη!

Με βροχή και με χαλάζι, ο Φωτούλης μας δεν πτοήθηκε (μαθητής του Ειδ. Σχ. Βέροιας)
Μπράβο στον Φώτη μας και στην μαμά του που τον συνόδευσε!

Η καλύτερη στιγμή είναι όταν φτάνεις στο τέρμα άνευ συναγωνισμού..

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ και ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.