blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 4ος Αγώνα Δρόμου Υγείας 11,3χλμ. "Σολού Ντερέ" - Φιλώτας Φλώρινας, Κυριακή 14/06/2015

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

4ος Αγώνα Δρόμου Υγείας 11,3χλμ. "Σολού Ντερέ" - Φιλώτας Φλώρινας, Κυριακή 14/06/2015

 4ος Αγώνα Δρόμου Υγείας 11,3χλμ. "Σολού Ντερέ"

Φιλώτας Φλώρινας, Κυριακή 14/06/2015

Συμμετέχει και η αθλήτριά μας, Σοφία Αμοιρίδου




      Η Οργανωτική Επιτροπή "Σολού Ντερέ" μαζι με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αμυνταίου, συνδιοργανώνουν  τον 4ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 11,3χλμ. "Σολού Ντερέ" σε συνεργασία με τους επτά συλλόγους της  Τοπικής Κοινότητας Φιλώτα ο οποίος αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί στην Τοπική Κοινότητα Φιλώτα την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:30π.μ. Παράλληλα με τον παραπάνω αγώνα θα διεξαχθεί περιπατητικός δρόμος 4χλμ και παιδική διαδρομή 1 χλμ.
      Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι – πρώτες της γενικής κατάταξης της κάθε διαδρομής. Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια


Στον Αγώνα των 11.3χλμ συμμετέχει και η δρομέας μας Αμοιρίδου Σοφία


Η Σοφία Αμοιρίδου
      Στον αγώνα των 11.3χλμ, δήλωσε συμμετοχή και θα αγωνιστεί με πολλές πιθανότητες επιτυχίας, η αθλήτρια της ομάδας δρομέων μας, Αμοιρίδου Σοφία (φωτό). Οι αθλητές θα διανύσουν μια υπέροχη διαδρομή μέσα στην φύση. Στα πρώτα, σχεδόν,  3χλμ θα ακολουθήσουν την ασφάλτινη επαρχιακή οδό που οδηγεί στα γειτονικά χωριά του Δήμου Αμυνταίου, μέχρι το ύψος της γέφυρας του ρέματος "ΣΟΛΟΥ".  Εκεί θα ακολουθήσουν το ρέμα, αγκαλιάζοντας στην κυριολεξία την άγρια ομορφιά που προσφέρει απλόχερα η φύση. Μόλις συμπληρωθούν, περίπου, 5,5χλμ. η διαδρομή συνεχίζει σε χωμάτινο δρόμο στην πεδιάδα της περιοχής, ανάμεσα σε αγροτεμάχια με τοπικές καλλιέργειες.Στον αγώνα των 11.3χλμ θα υπάρχει και ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
     Στα τελευταία χιλιόμετρα η διαδρομή συνεχίζεται στις γειτονιές του Φιλώτα μέχρι  και τον τερματισμό. Η διαδρομή σε όλο το μήκος της, θα επιτηρείται από Εθελοντές των συλλόγων του Φιλώτα και Εθελοντές Ποδηλάτες. Στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα θα συνδράμει η αστυνομική διεύθυνση Αμυνταίου Φλώρινας.


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:
soludere1.webnode.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.