blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 4ος Αγώνας Δρόμου 10χλμ "Προφήτη Ηλία" - Συμμετοχή δρομέων του "Εν Σώματι Υγιεί"

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

4ος Αγώνας Δρόμου 10χλμ "Προφήτη Ηλία" - Συμμετοχή δρομέων του "Εν Σώματι Υγιεί"

4ος Αγώνας Δρόμου 10χλμ "Προφήτη Ηλία"Δ.Δ. Κερασιάς Κοζάνης

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Συμμετοχή δρομέων του "Εν Σώματι Υγιεί"


     Διεχήχθη χθες στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κερασιάς του Δήμου Κοζάνης ο 4ος Αγώνας Δρόμου 10χλμ "Προφήτης Ηλίας" από τον τοπικό Αθλητικό Μορφωτικό Σύλλογο "Ελιμειακό". Πρόκειται για μια μια όμορφη ασφαλτοστρωμένη διαδρομή που περνάει μέσα από πλατανόδασος με υψομετρική διαφορά περίπου 150μ. 


"Εν Σώματι Υγιεί" Βέροια - Running Team: Διπλή συμμετοχή


     Την ομάδα δρομέων του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" εκπροσώπησε ο ιατρός Αποστολίδης Δημήτριος, ο οποίος έτρεξε συνοδεύοντας τον μόλις 10 ετών υιό του Αναστάσιο στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα μεγάλης απόστασης. Πατέρας και υιός αγωνίστηκαν και τερμάτισαν μαζί και κατέλαβαν την 107η και 108η θέση αντίστοιχα (σε σύνολο 143 δρομέων) με χρόνο 56'15".
     Ο Αναστάσιος ήταν ο μικρότερος συμμετέχων και έτρεξε στον αγώνα μετά από δική του επιθυμία και αφού ελέχθηκε αν και κατά πόσο είναι επικίνδυνο να αγωνιστεί κάπιος τόσο μικρός σε ηλικία σε μια τέτοια απόσταση. 
  
"Μοναδική η αίσθηση να τρέχεις και να τερματίζεις μαζί με τον γιο σου, την ημέρα της γιορτής του πατέρα." δήλωσε αμέσως μετά τον τερματισμό ο Δημήτρης Αποστολίδης .

Το Δ.Σ. του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" συγχαίρει πατέρα και υιό για το καλό παραδειγμα και τους εύχεται υγεία για ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον


Ο Δημήτρης Αποστολίδης με τον 10χρονο υιό του Αναστάσιο










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.