blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Έρευνα για τις διατροφικές διαταραχές σε αθλητές και μη

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Έρευνα για τις διατροφικές διαταραχές σε αθλητές και μη

Συμμετοχή σε έρευνα για τις διατροφικές διαταραχές σε αθλητές και μη αθλητές

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο 



Big Five Personality Traits and Eating Disorders: 

A study among athletes and non-athletes 


   Η  κ. Κωνσταντίνου Πηνελόπη μας έστειλε το παρακάτω ερωτηματολόγιο, που αποτελεί εργαλείο έρευνας για την μεταπτυχιακή της διατριβή, και μας παρακάλεσε να το προωθήσουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να συμμετέχετε και να το προωθήσετε με τη σειρά σας, σε όποιον νομίζετε ότι θα το βρει ενδιαφέρον να συμμετέχει:
      Η κ. Κωνσταντίνου Πηνελόπη είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Νόττινγχαμ της Αγγλίας με αντικείμενο τις Ερευνητικές Μεθόδους στην Ψυχολογία  (M. Sc. in Psychological Research Methods).
     Σαν μέρος της μεταπτυχιακής της διατριβής διεξάγει έρευνα όσον αφορά τις διατροφικές διαταραχές σε αθλητές και μη. Η έρευνα απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 18-35χρ, ανεξαρτήτως φύλου και είναι στα αγγλικά. Η συμμετοχή σας είναι προαιρετική και όλες οι απαντήσεις ανώνυμες. Διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά. Είναι πολύ σημαντικό και βοηθητικό να το συμπληρώσετε.  

       Σκοπός της έρευνας είναι να εξετάσει ποια άτομα βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο για να αναπτύξουν διατροφικές διαταραχές και ποια στοιχεία της προσωπικότητας μπορεί να συσχετίζονται. Το ερωτηματολόγιο αφορά την ενεργητική σας δραστηριότητα (αν κάνετε κάποιο άθλημα ή γυμναστήριο), τις διατροφικές σας συμπεριφορές και συνήθειες καθώς και κάποια στοιχεία της προσωπικότητας σας. 

Απλά πατήστε στο link πιο κάτω:


Σημαντικές οδηγίες: 
  •  Μην συμμετέχετε στην έρευνα ενα ειστε ΚΑΤΩ από 18 ετών ή ΠΑΝΩ από 35 ετών
  • Εφόσον ξεκινήσετε το ερωτηματολόγιο και για οποιονδήποτε λόγο μετανοιώσετε, μπορείτε να σταματήσετε.
  • Συμμετέχετε στην έρευνα δηλώνοντας την συγκατάθεσή σας, έπειτα ακολουθείτε τις οδηγίες που σας δίνονται και δώστε τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που εμφανίζονται μπροστά σας στην οθόνη.
  • Οι απαντήσεις είναι 100% εμπιστευτικές, θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς της έρευνας και μόνο, από το University of Nottingham, School of Psychology και θα δημοσιευθούν πιθανόν σε κάποιο έγκυρο επιστημονικό περιοδικό.
  • Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική


Αν έχετε κάποιες απορίες ή αμφιβολίες, μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε με την κ. Κωνσταντίνου Πηνελόπη στο email: lpxpk2@nottingham.ac.uk



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.