blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: "Προσαρμοσμένος Αθλητισμός: Μια διαφορετική προσέγγιση των σπορ" Ομιλία - Παρουσίαση για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό στο 2ο Δημ. Σχ. Βέροιας Φωτογραφίες και Λεπτομέρειες

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

"Προσαρμοσμένος Αθλητισμός: Μια διαφορετική προσέγγιση των σπορ" Ομιλία - Παρουσίαση για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό στο 2ο Δημ. Σχ. Βέροιας Φωτογραφίες και Λεπτομέρειες

"Προσαρμοσμένος Αθλητισμός: Μια διαφορετική προσέγγιση των σπορ"

Ομιλία - Παρουσίαση για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό στο 2ο Δημ. Σχ. Βέροιας

Φωτογραφίες και  Λεπτομέρειες

 


     Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη μας ανάρτηση, σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος του Α.Σ. Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ", κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος Μ. Res., Καθ. Ειδ. Φ.Α., βρέθηκε στο "Μελέτειο" 2ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε σχολεία, για την ανάπτυξη του Προσαρμοσμένου Αθλητισμού στην πόλη της Βέροιας, μετά από πρωτοβουλία της Εκπαιδευτικού Φ.Α. του σχολείου κ. Δέσποινας Σάρρα και μίλησε σε παιδιά της ΣΤ' τάξης για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα με ειδικά αναφορά στα παραολυμπιακά αθλήματα για άτομα με αναπηρίες όρασης, Goalball και Ποδοσφαίρου 5x5 με γενικό τίτλο "Προσαρμοσμένος Αθλητισμός: Μια διαφορετική προσέγγιση των σπορ", στα πλαίσια των δράσεων του σχολείου για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα Αναπηρίας και Αθλητισμού.
     Οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αυθεντικές μπάλες ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών, να παρακολουθήσουν συλλεκτικά και δυσεύρετα σχετικά βίντεο, να λύσουν τις απορίες που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τον powerpoint και να εξασκηθούν με βιωματικά παιχνίδια έλλειψης οπτικής ανατροφοδότησης. 

Φωτογραφίες από την ομιλία και τις βιωματικές δράσεις των μαθητων:



**Ευχαριστούμε πολύ την κ. Δέσποινα Σάρρα, Εκπαιδευτικό Φ.Α. του σχολείου για την πρόσκληση, τον κ. Τσεχελίδη Ιωάννη, Δάσκαλο της ΣΤ΄ τάξης που έγινε η παρουσίαση και τον Διευθυντή του σχολείου κ. Παυλίδη Ανδρέα για την φιλοξενία**.
























Ο κ. Καραϊωσήφ με την Εκπαιδευτικό Φ.Α. του σχολείου κ. Σάρρα Δεσποινα



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.