blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα // "Τρέχουμε για τον Φώτη μας"

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα // "Τρέχουμε για τον Φώτη μας"

3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 

Συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" με 8 δρομείς 

"Τρέχουμε για τον Φώτη μας"

 




     Ο Σύλλογος Αυτισμός–Ελπίδα, με τη τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, και υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στις 2 Απριλίου, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, με αφετηρία την κεντρική είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠIΔΑ”, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.
     Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλαμβάνει πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου. Προσφέρονται τρεις διαφορετικές διαδρομές 1, 5 και 13,5χλμ αντίστοιχα --> www.elpida-autism.gr
        
      Το Αθλητικό Σωματείο Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" στηρίζει τη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου "Ελπίδα" και τον φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα και θα συμμετέχει με 8 δρομείς και στις τρεις διαδρομές:


Αγώνας 1χλμ
1.    Καραϊωσήφ Γεώργιος
4.    Χριστοπούλου Κωνσταντίνα

Αγώνας 5χλμ

Αγώνας 13.5χλμ

       Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται, από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης, είναι επίσης να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ”, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. 

Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στην αείμνηστη Πρόεδρο της Μονάδας, Ανδρονίκης Κοντοδήμου


Τρέχουμε για τον Φωτη μας

Το  "Εν Σώματι Υγιεί" με την σειρά του, αφιερώνει τη συμμετοχή της ομάδας δρομέων του, στον μικρό Φώτη, παιδί με αυτισμό που είναι γιος μέλους του Σωματείου μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.