blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ - ΟΙΚΟΚΙΝΗΣΗ: Από κοινού Δωρεά Ποδηλάτου στην "Πρωτοβουλία για το Παιδί" Βεροιας

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ - ΟΙΚΟΚΙΝΗΣΗ: Από κοινού Δωρεά Ποδηλάτου στην "Πρωτοβουλία για το Παιδί" Βεροιας

Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" και "ΟΙΚΟΚΙΝΗΣΗ" απο κοινού δωρεά ενός ποδηλάτου στην "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ" Βέροιας



          Το Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας σε συνεργασία με το κατάστημα εμπορίας ποδηλάτων "ΟΙΚΟΚΙΝΗΣΗ", θέλοντας να δέιξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, δώρισαν σήμερα το πρωί ένα ποδήλατο στο Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας Βέροιας "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ", για να δοθεί σε κάποιο από τα παιδιά του Συλλόγου.
       Το ποδήλατο (μεταχειρισμένο) τύπου Mountain Bike, προσφέρθηκε στο σύλλογο από το "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ", αφού πρώτο ελέγχθηκε τεχνικά από τον κ. Άρη Μαρτάκη, ιδιοκτήτη της "ΟΙΚΟΚΙΝΗΣΗΣ", o οποίος προσέφερε με τη σειρά του ένα κράνος και ένα υδροδοχείο. Το ποδήλατο παραδόθηκε σήμερα το πρωί (Πέμπτη 5/3/2015) στον υπεύθυνο φροντιστή του Κέντρου Αναφοράς του Συλλόγου κ. Σέπκα Δημήτριο. 

     Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μαρτάκη που ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία μας και συνέβαλε και αυτός ώστε το ποδηλάτο να παραδοθεί σε άριστη τεχνική κάτάσταση και να συνοδεύεται και από τα απαραίτητα αξεσουάρ. 


Ο Πρόεδρος του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Α. μαζί με τους κ. Σέπκα, υπεύθυνο φροντιστή της "Πρωτοβουλίας για το Παιδί" και Μαρτάκη Α., ιδιοκτήτη της "Οικοκίνησης"



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.