blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 33ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ: Θα είμαστε και πάλι εκεί!!

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

33ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ: Θα είμαστε και πάλι εκεί!!

33ος Διεθνής Ιστορικός Αγώνας ΥπερΑπόστασης ΑΘΗΝΑ-ΣΠΑΡΤΗ 246χλμ  ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Για τρίτη (συνεχόμενη) φορά συμμετέχει ο Ηλίας Καραϊωσήφ από τη Βέροια!


     Πραγματοποιήθηκε στο γραφεία του Διεθνούς Συνδέσμου "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ" η κλήρωση για να αναδειχθούν οι "τυχεροί" που θα έχουν την τιμή και την ευκαιρία να συμμετέχουν στον 33ο Διεθνή Ιστορικό Αγώνα ΥπερΑπόστασης ΑΘΗΝΑ-ΣΠΑΡΤΗ 246χλν ή αλλιώς γνωστό σε όλους ως "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ" που θα διεξαχθεί το το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου 2015. 

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ)

       Λόγω της ιδιαιτερότητας του αγώνα, μπορούν να συμμετέχουν το πολύ 380 αθλητές από όλο τον κόσμο, με περιορισμό συμμετοχών ανά χώρα, και οι διοργανωτές αναζητούν πλέον την πιο αξιόπιστη και αντικειμενική λύση εξαιτίας των ολοένα και αυξανόμενων αθλητών που επιθυμούν να τρέξουν τον αγώνα και πληρούν ένα από τα -δύσκολα- προαπαιτούμενα συμμετοχής. Φέτος αποφασίστηκε ότι η πλέον αντικειμενική λύση θα ήταν η δημόσια κλήρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την περιασμένη Τρίτη 10 Μαρτίου στα γραφεία του Διεθνούς Συνδέσμου "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ". Η κλήρωση ανέδειξε τους 60 Έλληνες και 270 ξένους αθλητές (+50 δρομείς από την Ιαπωνία) και τους 200 επιλαχόντες.
         Ανάμεσα στους Έλληνες κληρωθέντες είναι και ο δρομέας μας και Έφορος Αθλητισμού του Α.Σ. Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας, Ηλίας Καραϊωσήφ, ο οποίος είναι εν ενεργεία δρομέας Υπερ-Αποστάσεων και ήδη δύο φορές τερματίσας του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ τα έτη 2013 και 2014 και συμμετέχει όμως για πρώτη φορά επίσημα ως δρομέας του "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ"  Ο δρομέας μας, προετοιμάζεται πυρετωδώς για το μεγάλο γεγονός του Σεπτεμβρίου. 



Γίνεται χορηγός της προσπάθειας: Ο Ηλίας είναι ο μοναδικός δρομέας από την ΒΕΡΟΙΑ που κατάφερε να συμμετέχει και να τερματίσει στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και για αυτό του το κατόρθωμα λόγο, τιμήθηκε με "ΕΥΦΗΜΟΝ ΜΝΕΙΑ" από τον Δήμαρχο Βεροιας (Φώτο 4)
Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει ως χορηγός στην προσπάθεια του Ηλία, ας επικοινωνήσει μαζί μας στο email του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ r4rehab@yahoo.com 
Να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι η συμμετοχή μόνο του κάθε αθλήτή κοστίζει 200€. 

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικό ρεπορτάζ από τον περσινό τερματισμό του Ηλία στην Σπάρτη. 





 
Με τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιαζίδη.

 
   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.