blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας - Δραστηριότητες Μαρτίου 2015

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

"Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας - Δραστηριότητες Μαρτίου 2015

"Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας - Δραστηριότητες Μαρτίου 2015

 

 

      Πλήθος συμμετοχών σε αγώνες για τους δρομείς μας και παράλληλες δράσεις για την ανάπτυξη και προώθηση του Προσαρμοσμένου Αθλητισμού στην πόλη της Βέροιας, έχει ο μήνας Μάρτιος για το Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" Βέροιας. 
Συγκεκριμένα οι συμμετοχές μας και οι δράσεις με ημερολογιακή σειρά: 


1. "Ίσες ευκαιρίες - Άθληση για Όλους" - 5.3.2015

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, ο Πρόεδρος του "Εν ΣώματιΥγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος M.Res. Καθ. Ειδ. Φ.Α. , θα μιλήσει στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Βέροιας για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα με ειδικά αναφορά στο παραολυμπιακό άθλημα του Goalball, με γενικό τίτλο "Ίσες ευκαιρίες - Άθλησης για Όλους", στα πλαίσια των δράσεων για το "Κοινωνικό Σχολείο", καλεσμένος από την κ. Σιδηροπούλου Άννα, Καθ. Φ.Α.. Θα γίνει παρουσίαση powerpoint, προβολή βίντεο και βιωματικά παιχνίδια  (φωτ. 1).



2. "Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος...Απλά διαφορετικός" - 6.3.2015

Την Παρασκευή  6 Μαρτίου 2015, ο Πρόεδρος του "Εν ΣώματιΥγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος M.Res. Καθ. Ειδ. Φ.Α. , θα μιλήσει στους μαθητές του 14ου Δημ. Σχ. Βέροιας για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό με ειδική αναφορά για το παραολυμπιακό άθλημα του Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών, με γενικό τίτλο "Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος..Απλά διαφορετικός", στα πλαίσια των δράσεων για το ομώνυμο πολιτιστικό πρόγραμμα της "Ευέλικτης Ζώνης", καλεσμένος από την κ. Χατζηστυλλή Χρηστάλα, Καθ. Φ.Α.. Θα γίνει παρουσίαση powerpoint, προβολή βίντεο, βιωματικά παιχνίδια εξάσκηση στο ποδόσφαιρο με απώλεια οπιτκής ανατροφοδότησης (φωτ. 2).





3. 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος "ΔΙΟΝ" - 8.3.2015

Τρέξιμο στη γη των Θεών και των Μουσών: Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, θα διεξαχθεί στο Δίον της Πιερίας ο 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας "Ζευς", την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Δίου Ολύμπου. O αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων.
Η ομάδα δρομέων μας εκπροσωπείται από τρεις αθλητές, δύο άντρες και μια γυναίκα. Πρόκειται για τους Αποστολίδη Δημήτριο, Μπαντή Θεόδωρο και Αμοιρίδου Σοφία. 
 Περισσότερες πληροφορίες: zeusrunnersclub.gr




4. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Goalball 2015 (Α'Φάση) - 13-15.3.2015

Το Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" θα δώσει το παρών στην Α' φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Goalball Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Κέντρο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού (ΚΑΠΠΑ 2000) στην Περαία Θεσσαλονίκης το τριήμερο 13-15 Μαρτίου 2015. Αγώνες του πρωταθλήματος θα διευθύνει  ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, ο οποίος είναι Διαιτητής/Κριτής Level 1 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (IBSA). 


5. 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός - Ελπίδα - 29.3.2015

       Ο Σύλλογος Αυτισμός – Ελπίδα, με τη τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, και υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στις 2 Απριλίου, διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ”, (οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο), την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.
     Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλαμβάνει πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου και προσφέρονται 3 επιλογές διαδρομής: Αγώνας 1χλμ / Αγώνας 5χλμ/ Αγώνας 13.5χλμ
         Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται, από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, είναι επίσης να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ”, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
           Το Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, θα συμμετέχει με δρομείς του και προτίθεται να καλύψει μέρος του κόστους συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και τη συμμετοχή με την ομάδα δρομέων μας, επικοινωνήστε μαζί μας, μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.