blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Α.Σ. "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ"

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Α.Σ. "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ"

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2015

Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας

 


       Πραγματοποιήθηκε χθες, 22/01/2015, η πρώτη Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Αθλητικού Σωματείου πλέον "Εν Σώματι Υγιεί", παρουσία μελών, φίλων, αθλητών και συνεργατών. Το κλίμα ήταν πολύ καλό και ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητησούμε τα τρέχοντα ζητήματα που μας απασχολούν. Έγινε αναφορά στις μέχρι τώρα δράσεις μας, με παράλληλη προβολή βίντεο και ενημέρωση για τις δραστηριότητές μας στο εγγύς μέλλον και δόθηκε η υπόσχεση, του χρόνου η κοπή πίτας να γίνει σε δικό μας αθλητικό χώρο.
          Τυχερός της βραδιάς ήταν ο αθλητής με αναπηρία και 2 φορές Χάλκινος Πανελληνιονίκης στην Επιτρ. Αντισφαίριση ΑμεΑ κ. Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης, ο οποίος παρέλαβε το δώρο του (μια δωροεπιταγή από γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών) από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο. Ακολούθησε μια δεύτερη κλήρωση μεταξύ των ιδρυτικών μελών, τιμής ένεκεν, για τη δημιουργία του Σωματείου και το τυχερό μέλος που κέρδισε ένα βιβλίο, ήταν ο κ. Ψάλτης Εμμανουήλ, Ιατρός 

      Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί", ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων BRUNO Coffee Stores Veria κ. Τσίλη Ιωάννη και κ. Σιμέλα Μπλέτσα, για την ευγενική παραχώρηση του χώρου του καταστήματος της οδού Μητροπόλεως. 


Φωτογραφίες από την εκδήλωση!








Ο τυχερός της βραδιάς, Θωμάς - Αριστοτέλης Καραγιάννης











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.