blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Επίσκεψη του "Εν Σώματι Υγιεί" στο 2/Θ Νηπιαγωγείο Μακρύγιαλου Πιερίας 2/12/2014

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Επίσκεψη του "Εν Σώματι Υγιεί" στο 2/Θ Νηπιαγωγείο Μακρύγιαλου Πιερίας 2/12/2014

Επίσκεψη του "Εν Σώματι Υγιεί" στο 2/Θ Νηπιαγωγείο Μακρύγιαλου Πιερίας στα πλαίσια του Προγράμματος "Τρέφομαι Σωστά - Ζω Υγιεινά" 

Ομιλία σχετικά με τα "Οφέλη της Άσκησης στην Προσχολική Ηλικία"





     Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014, μέλη του "Εν Σώματι Υγιεί" με επικεφαλής των κ. Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, Καθηγητή Ειδικής Φυσικής Αγωγής, επισκέφθηκαν το 2/Θ Νηπιαγωγείο Μακρύγιαλου Πιερίας, μετά από πρόσκληση της Προϊσταμένης κ. Κικής Φοροζίδου και στα πλαίσια των δράσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος "Τρέφομαι Σωστά - Ζω Υγιεινά", για να μιλήσουν σε γονείς και μαθητές για τα "Οφέλη της Φυσικής Δραστηριότητας στην Προσχολική Ηλικία", αλλά και στο τί πρέπει να κάνουν οι ίδιοι οι γονείς "Για να Αγάπήσει το Παιδί τους τον Αθλητισμό".
      Η ομιλία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και μέσω των ερωτήσεων από τους γονείς προέκυψε μια εποικοδομητική συζήτηση.

Ευχαριστούμε την Προϊσταμένη για την τιμή που μας έκανε και τις εκπαιδευτικούς Νηπιαγωγούς για την προετοιμασία του θέματος με τους μικρούς μαθητές!


Φωτογραφίες από την ομιλία: 








*Τις δύο ομιλίες μπορείτε να τις βρείτε ολόκληρες στους παρακάτω συνδέσμους:


** Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου το "Εν Σώματι Υγιεί" θα βρεθεί στο Γυμνάσιο - Λυκειακές Τάξεις Ριζωμάτων Ημαθίας, για να μιλήσει στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τον Προσαρμοσμενο Αθλητισμο και την Προσαρμοσμενη Φυσικη Δραστηριοτητα  με ειδικη αναφορα και αναλυση για το Ποδοσφαιρο 5χ5 Τυφλων, στα πλαίσια των δράσεων για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα αναπηρίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ στις 3 Δεκεμβρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.