blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης, Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, 10.30πμ

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης, Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, 10.30πμ

1ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης, Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, 10.30πμ

Με τη συμμετοχή του δρομέα μας Ηλία Καραϊωσήφ

 


     Ο Σύλλογος Δρομέων  Ξάνθης "Xanthi Runners" σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, προκηρύσσουν τον 1ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Δρόμο. Έναν αγώνα  δρόμου μοναδικό στο είδος του για την περιοχή της  Αν. Μακεδονίας- Θράκης  που έρχεται να προστεθεί στην πλούσια γκάμα αγώνων της ευρύτερης περιοχής. Παράλληλα δίνει ένα κίνητρο σε  αθλητές  και αθλούμενους  να συνδυάσουν την εκδρομή – γνωριμία με την αρχοντική πόλη της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, με την συμμετοχή σε έναν αγώνα άρτια οργανωμένο, χαμηλού βαθμού δυσκολίας, εφάμιλλο άλλων πολύ καλών διοργανώσεων.
     Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014. Η διαδρομή είναι σε άσφαλτο με κλίση ουδέτερη που την καθιστά ιδανική για ρεκόρ. Θα κινηθεί στον αστικό ιστό της πόλης της Ξάνθης και περιμετρικά αυτής με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική της πλατεία.

Δείτε ΕΔΩ τον χάρτη της διαδρομής 


Παράλληλοι αγώνες 5000μ και 1000μ 

   Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης "Xanthi Runners" θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής, τόσο στους μικρούς μαθητές μελλοντικούς αθλητές και πρωταθλητές, όσο και στους μεγαλύτερους αθλητές, αθλούμενους ή μη  αθλούμενους, προκηρύσσει  μαζί με τον 1ο Ημιμαραθώνιο δρόμο άλλους δύο παράλληλους αγώνες. Έναν λαϊκό αγώνα 5.000 μέτρων και ένα μαθητικό αγώνα 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικού σχολείου.
     Η συμμετοχή και ο τερματισμός σε έναν αγώνα, πέρα και έξω από διακρίσεις και επιδόσεις, δίνουν τη δυνατότητα στους  μετέχοντες να νιώσουν το μεγαλείο της προσπάθειας, της επίτευξης ενός στόχου, του ευ αγωνίζεστε,  της από κοινού προσπάθειας με τους άλλους συμμετέχοντες, καθώς και τα πολύπλευρα ωφέλη της άθλησης.




Συμμετοχή του δρομέα μας Ηλία Καραϊωσήφ



   Ο δρομέας υπεραποστάσεων, Σπαρταθλητής και μέλος της "Εν Σώματι Υγιεί Running Team - ΒΕΡΟΙΑ" Καραϊωσήφ Ηλίας συμμετέχει στον 1ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης ειδικά προσκεκλημένος από την Οργανωτική Επιτροπή να τιμήσει με τη συμμετοχή του τον αγώνα ως εγνωσμένης πλέον αξίας δρομέας. Στον δρόμο των 1000μ θα συμμετέχει και ο μικρός Γιώργος Καραϊωσήφ, γιος του Ηλία. 
Ευχόμαστε και στους 2, πατέρα και γιό καλή επιτυχία!!



Το μετάλλιο του αγώνα

    Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό εικαστικού χαρακτήρα μετάλλιο, όλο καθαρά από μπρούτζο, βαρύτιμο, βάρους 110 γραμμαρίων, διαμέτρου 7 εκατοστών και πάχους 3 χιλιοστών.  Στην μπροστινή του όψη στο περίγραμμα του μεταλλίου είναι αποτυπωμένος ο επίσημος λογότυπος της διοργάνωσης με ανάγλυφη την ημερομηνία του αγώνα και στο κέντρο του απεικονίζεται περίτεχνα το κεφάλι του Δημόκριτου, του προσωκρατικού φιλοσόφου, ο οποίος γεννήθηκε και έζησε στα Άβδηρα του Νομού Ξάνθης και του οποίου το όνομα φέρει η διοργάνωση. Στην πίσω όψη του, είναι αποτυπωμένο το λογότυπο και το σύμβολο του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης. Το μετάλλιο επίσης συμπεριλαμβάνει και την κορδέλα λαιμού, με τύπωμα σατέν, πάχους 25 χιλιοστών.


Δείτε εδώ το trailer του αγώνα
 

 

 

 

 

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.