blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Δρόμος Υγείας 5000μ. Δηλώστε συμμετοχή και τρέξτε με την ομάδα του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ για «Τα Παιδιά της Άνοιξης»

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Δρόμος Υγείας 5000μ. Δηλώστε συμμετοχή και τρέξτε με την ομάδα του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ για «Τα Παιδιά της Άνοιξης»


3ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης & Δρόμος Υγείας 5000μ.

Δηλώστε συμμετοχή  και τρέξτε με την ομάδα του

 ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ  για «Τα Παιδιά της Άνοιξης»

 


   Η Ιστοσελίδα Ανάπτυξης και Προώθησης Ερασιτεχνικού & Προσαρμοσμένου Αθλητισμού από την Βέροια "Εν Σώματι Υγιεί" - www.r4rehab.blogspot.gr
ανακοινώνει την δημιουργία ομάδας για τον  3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και Δρόμο Υγείας 5χλμ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014. 

Δηλώστε συμμετοχή με την ομάδα του Εν Σώματι Υγιεί και ενισχύστε τον κοινωνικό σκοπό της. Από κάθε συμμετοχή, 5 ευρώ θα δοθούν στο Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στην διεύθυνση της σελίδας r4rehab@yahoo.com

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι  Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.
Συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο 21χλμ: 20ευρώ
Συμμετοχή στον Δρόμο Υγείας 5χλμ: 15ευρώ

Παροχές: Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας) + μπλουζάκι «ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Running Team»

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
Και στο facebook:


Υπεύθυνος ομάδας:
Καραϊωσήφ Αλέξανδρος M.Res.
Καθ. Ειδ. Φυσικής Αγωγής


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.