blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Εν Σώματι Υγιεί Running Team - ΒΕΡΟΙΑ: Mε τέσσερις δρομείς στο "The North Face® Zagori Mountain Race 2014" !

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Εν Σώματι Υγιεί Running Team - ΒΕΡΟΙΑ: Mε τέσσερις δρομείς στο "The North Face® Zagori Mountain Race 2014" !

Εν Σώματι Υγιεί Running Team - ΒΕΡΟΙΑ

 Mε τέσσερις δρομείς στο "The North Face® Zagori Mountain Race 2014" !

Ζαγόρι, 26-27 Ιουλίου 2014



Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουλίου 2014, θα διεξαχθεί στα βουνά της Πίνδου, περιοχή Ζαγορίου, το φετινό "The North Face® Zagori Mountain Race 2014" .



Πρόκειται για τον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος της Ελλάδας και λίγες μόλις ημέρες πριν την πραγματοποίηση του, ο αγώνας έχει ήδη «αγκαλιαστεί» από τις κοινότητες ορειβατικού τρεξίματος και το φίλαθλο κοινό καθώς οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 1.000, με το ενδιαφέρον να στρέφεται τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων της χώρας μας.

Ο The North Face Zagori Mountain Running 2014 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Άλλωστε, η προώθηση της τουριστικής προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό, καθώς και η ανάδειξη της περιοχής σε έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς προορισμούς της Ευρώπης, αποτελούν και ένα από τα φετινά «στοιχήματα» του αγώνα. Συγκεκριμένα, προωθείται ο αθλητικός τουρισμός, ως μία εναλλακτική μορφή τουρισμού που σκοπό έχει να τονώσει την τοπική οικονομία, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον εσωτερικό τουρισμό.

Ο αγώνας αποτελείται από 4 επιμέρους αγώνες, τον Ultra (80χλμ), τον ορεινό μαραθώνιο (42.195μ), τον ημιμαραθώνιο (21χλμ) αλλά και το κορυφαίο δεκάρι (10χλμ). 
Δείτε εδώ το προφίλ και τις διαδρομές των τεσσάρων αγώνες.

Η Ομάδα Δρομέων του "Εν Σώματι Υγιεί" ("Εν Σώματι Υγιεί - Running Team - ΒΕΡΟΙΑ) μετά την επιτυχημένη πρώτη συμμετοχής στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" τον περασμένο Απρίλιο στην Θεσσαλονίκη, συμμετέχει με τέσσερις συνολικά δρομείς στον φετινό αγώνα στο Ζαγόρι. 

Επικεφαλής της ομάδας είναι ο δρομέας υπεραποστάσεων Καραϊωσήφ Ηλίας που θα αγωνιστεί στα 80χλμ, ως μέρος της προετοιμασίας του για το 32ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.
Στα 21χλμ θα αγωνιστεί ο δρομέας Χαρισιάδης Ιωάννης  και στον αγώνα 10χλμ οι δρομείς Στεργιόπουλος Λάμπρος και Σούγκαρη Χρυσάνθη ενώ το παρόν στους αγώνες θα δώσει και ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και διαχειριστής της σελίδας, Καραϊωσήφ Αλέξανδρος που θα βρίσκεται δίπλα στους δρομείς ως supporter και συντονιστής της ομάδος.

Η σύνθεση της "Εν Σώματι Υγιεί" Running Team για το The North Face Zagori Mountain Running 2014

Δείτε το επίσημο trailer του αγώνα!




Στο συγκεκριμένο αγώνα οι δρομείς της ομάδας μας θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με dry-fit μπλουζάκια ενώ την παρθενική του εμφάνιση θα κάνει και το νέο λογότυπο που θα συνοδεύει τις αθλητικές εκδηλώσεις μας από εδώ και στο εξής.

Η Ιστοσελίδα Ανάπτυξης και Προώθησης Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" - www.r4rehab.blogspot.gr   αισθάνεται την βαθειά υποχρέωση να ευχαριστήσει την Εταιρεία Εμπορίας και Επισκευής Ελαστικών, Ζαντών Αλουμινίου και Αναρτήσεων Αφοι ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ  Ο.Ε.   για την ευγενική προσφορά της να χορηγήσει τα πρώτα μπλουζάκια της ομάδας μας! 


H δρομέας μας, Σούγκαρη Χρυσάνθη με το μπλουζάκι της ομάδος!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.