blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 3ο Τουρνουα Beach Volley: Βέροια, 16-27 Ιουλίου 2014 - Η Ιστοσελίδα "Εν Σώματι Υγιεί" ένας εκ των Χορηγών του Τουρνουά!

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

3ο Τουρνουα Beach Volley: Βέροια, 16-27 Ιουλίου 2014 - Η Ιστοσελίδα "Εν Σώματι Υγιεί" ένας εκ των Χορηγών του Τουρνουά!


3ο Τουρνουα Beach Volley: Βέροια, 16-27 Ιουλίου 2014

Ανοικτό Γήπεδο Ελιάς

Η Ιστοσελίδα "Εν Σώματι Υγιεί" ένας εκ των Χορηγών του Τουρνουά! 






Σήμερα το απόγευμα στις 5μμ, ξεκινάει το 3ο Τουρνουά Beach Volley, ένας θεσμός που αγαπήθηκε από τον κόσμο της Βέροιας και έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να μπουν στην…ψυχολογία της παραλίας παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε 75 χιλιόμετρα από αυτήν!
3o Τουρνουά Beach Volley Βέροιας φίλες και φίλοι και φέτος, μία εμπειρία άκρως καλοκαιρινή, από τις 16 έως τις 27 στο Ανοικτό Γήπεδο Μπάσκετ της Ελιάς. 



Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14/7 στο cafe «Lounge» η κλήρωση της πρώτης φάσης της φετινής διοργάνωσης αλλά και τη διασταύρωση των ομάδων μέχρι τον τελικό. Θυμίζουμε πως η έναρξη των αγώνων έχει οριστεί για την Τετάρτη 16/7 στο γήπεδο της Ελιάς και αναμένεται για ακόμη μία χρονιά να προσελκύσει πλήθος κόσμου σε μια διοργάνωση της οποίας χορηγός επικοινωνίας είναι το Imathia Sports News και τα Naouseika - Nea.


 Η Ιστοσελίδα Ανάπτυξης και Προώθησης Ερασιτεχνικού & Προσαρμοσμένου Αθλητισμού από την Βέροια ¨Εν Σώματι Υγιεί" - www.r4rehab.blogspot.gr πάντα κοντά στα αθλητικά γεγονότα της πόλης, αποτελεί έναν από τους Χορηγούς της διοργάνωσης! 
Ευχόμαστε στους διοργανωτές, αλλά και στις ομάδες που συμμετέχουν ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι όμιλοι μετά από την κλήρωση, το πρόγραμμα των αγώνων και το σύστημα διεξαγωγής του τουρνουά:

Οι Όμιλοι των Ανδρών (32 Ζευγάρια - 8 όμιλοι των τεσσάρων)
Ο Όμιλος των Γυναικών - 6 Ζευγάρια (1 όμιλος pool)

To Σύστημα Διεξαγωγής των Ανδρών

To Σύστημα Διεξαγωγής των Γυναικών

Το Πρόγραμμα των Αγώνων





facebook.com/enswmatiygiei




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.