blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Α.Σ. ΑμεΑ Ν.Ημαθίας "Αιγές": Με δύο αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2014

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Α.Σ. ΑμεΑ Ν.Ημαθίας "Αιγές": Με δύο αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2014 :

Με δύο αθλητές συμμετέχει η ομάδα της Ημαθίας 



   Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ ΑμεΑ) διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2014. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 στη Αθήνα στην αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
 Οι Αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF).

Το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες Ν. Ημαθίας "ΑΙΓΕΣ" θα συμμετέχει στους αγώνες με δύο αθλητές: 

Τον 24χρονο Θωμά - Αριστοτέλη Καραγιάννη (φωτό 1), φοιτητή στο Τμήμα Φιλοσοφικής του Α.Π.Θ., τρίτο Πανελληνιονίκη στην κατηγορία ΤΤ6 το 2012 και 2013. Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο "Εν Σώματι Υγιεί" φέτος κατεβαίνει στους αγώνες για "το κάτι παραπάνω".


Φωτό 1: Ο δυο φορές τρίτος Πανελληνιονίκης Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης (ΤΤ6)

Ο δεύτερος αθλητής είναι ο 18χρονος Νικήτας Λαυρεντίδης (φωτό 2), σπουδαστής στις σχολές του Ο.Α.Ε.Δ., ο οποίος θα αγωνιστεί στην κατηγορία ΤΤ11 με στόχο να ανέβει στο βάθρο, κάτι που δεν κατάφερε το 2012 και 2013.

Φωτό 2: Ο αθλητής Νικήτας Λαυρεντίδης (ΤΤ11)

 Οι δύο αθλητές προετοιμάζονται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση του προπονητή Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και την επιστημονική και ηθική υποστήριξη του "Εν Σώματι Υγιεί", του μοναδικού site του Ν.Ημαθίας που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα αθλητικής αποκατάστασης και Αθλητισμού Ατόμων με Αναπηρίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλα τα αθλητικά σωματεία ΑμεΑ, στερούνται χορηγιών και συντηρούνται αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών τους και από την πολύ μικρή επιχορήγηση που λαμβάνουν από την Πολιτεία.

Το "Εν Σώματι Υγιεί", θα είναι μαζί με τους αθλητές στους αγώνες και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και να χαρούν τη συμμετοχή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.