blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ο Homer Simpson Διαιτητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014!

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ο Homer Simpson Διαιτητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014!




   Ο δημοφιλής χαρακτήρας επιστρέφει δυναμικά αυτή την φορά πρωταγωνιστεί σε προσεχές επεισόδιο της σειράς, ως Διαιτητής FIFA στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Όμηρος διαιτητεύει καθώς και σε προηγούμενο επεισόδιο εμφανίστηκε ως διαιτητής και μάλιστα απέβαλλε τον Ρονάλντο (φωτό 1).

Ο Όμηρος, ως επιρρεπής στα λάθη, φημίζεται για τις καταστροφικές αποφάσεις που έχει πάρει κατά καιρούς, αλλά να γίνει διαιτητής φαίνεται να είναι η τέλεια επιλογή!

Οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού καναλιού FOX που έχουν τα δικαιώματα της σειράς, λένε ότι ο ήρωας από το Σπρίνγκφιλντ, θα έρθει αντιμέτωπος με Νοτιοαμερικάνους γκάνγκστερ που προσπαθούν να το επηρεάσουν να «στήσει» αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Το επεισόδιο ακολουθεί την διάσημη οικογένεια στο ταξίδι της στην Βραζιλία, όπου η ειλικρίνεια και η τιμιότητα του Ομήρου, έρχεται αντιμέτωπη με την πιο αριστοτεχνική εγκληματική οργάνωση ανάμεσα σε αυτές που στήνουν αγώνες στην Νότια Αμερική.

Το σενάριο όμως δεν είναι και πολύ βολικό για την FIFA, που μαστίζεται από ισχυρισμούς και περιπτώσεις διαφθοράς και στημένων αγώνων, αλλά η FOX υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα, θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο, ειδικά στην Νότια Αμερική

Πράγματι, το δίκτυο έχει εξασφαλίσει ήδη τα τηλεοπτικά δικαιώματα και του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 στην Ρωσία και πιστεύει ότι με αυτό το επεισόδιο θα «ανοίξει την όρεξη» και σε άλλους.

Ο Όμηρος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Simpson, θα προωθήσουν μια νέα σειρά εμπορευμάτων εμπνευσμένη από το ποδόσφαιρο για ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπόκα, η Ζενίτ και η Κορίνθιανς οι οποίες έχουν υπογράψει ήδη εταιρική σύμβαση.

Πηγές: metro.co.uk
           dailymail.co.uk





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.